...

Jag vet att jag inte har skrivit på väldigt länge, men nu får det vara slut på det så nu ska jag berätta lite ;)
Jag har ju börjat praoa på JC sen i onsdags. Det var väldigt jobbigt första dagen, var skit trött när jag kom hem men andra och tredje blev det bättre. Igår så hade vi strömavbrott från 11:40 - 14:30 då var vi tvungna att stänga för att de håller på att bygga om på lagret. Byggarbeterna hade borrat igenom 4 tjocka elkablar, inte så smart. Idag så har jag varit i Norrköping och tittat på när pappa spelade bowling men det gick inte så bra :( Nu så sitter jag hemma i soffan och äter lite godis :D och ikväll så blir det robinsson :D
Puss och kram Sofi!

GE MIG!





Vb: Nu har jag varit på handboll och mot

MMS

Nu har jag varit på handboll och motala vann till slut


Godis är gott!

Sitter på mitt rum vid min nya dator och äter lite godis! :D Jag ska snart åka till bowlinghallen och spela match. Idag så har jag bara hunnit att städa. Skriver igen senare så kanske det blir ett längre inlägg.
Puss och Kram Sofi!

Idag idag!

igår så var jag hos Anna och Peter där jag sov över tills idag :D Först idag så åkte vi till bowlinghallen kl 10 för att titta när Baltzars A-lag spelade, självklart så tittade jag på pappsen han vr mycket duktig :). Sen så åkte jag till stan med mamma och Markus där vi fikade ocg så hittad ejag en klänning på MQ som jag ska ha på mig när jag konfirmeras :D. Efter att jag hade varit på stan så åkte jag till bowlinghallen igen och tittade på när Parants A-lag spelade match och de vann precis som Baltzar. Imorgon så är det min tur att spela :D. Jag har också tittat på innebandy idag med. När jag kom hem så var det ju Robinson som började igen, men tyckte att det var sådär, hoppas att det blir bättre nästa vecka :). Nu sitter jag på mitt rum och fixar lite med min nya dator :D, eller ny och ny det är mammas gamla. Men den duger ;)
Puss och Kram Sofi


DAGEN!

Idag så har jag varit i skolan, fört hade vi mentorstid, elevensval, so, svenska, tyska och sen teknik. På elevensval så har jah mediakunskap och då så hade vi en frågesport om massmedia typ. Den som vinner får en glass eller nått :P så vi får väl se om man vinner ;) ja sen var det nog en vanlig dag hände inget speciellt. + att nu är det bara 2 dar i skolan till och sen blir det ju prao :). Ska bli skönt att komma ifrån skolan ett tag. Sen så gick jag hem och åt lite mat och nu sitter jag hät och skriver på bloggen. Sen måste jag plugga fysik som vi har prov i på fredag, HATAR PROV!


Nya Bilder!

Här kommer lite bilder från när Nea och jag var i Varamon.







Idag!

Idag så har jag varit i skolan till halv två. Skönt när man bara har så korta dagar tyvärr så händer det ju bara en gång i veckan :( Iallafall så hade vi Vg/Mvg prov i matte de första 5 frågorna så det är ju 5 frågot till tror jag :/ Men jag fick iallafall alla rätt på de frågorna :D Sen så hade vi so och fick reda på provet som vi hade där och då blev det  MVG glad :D
Efter so:n så hade vi bild där vi håller på att måla äpplen. Sen sist så hade vi tyska och när skolan var slut så följde jag med Anna och Linnea till Lillkyrkan och var med när de sjöng. De lät väldigt bra :D så det blir nog bra när det väl är dags för dem att sjunga. Sen så åkte jag hem och åt köttfärssås och spagetti, mums. Sen åt jag lite glass också. Men stannade hemma från träningen för att jag är lite hängig :/ Men sen ikväll så ska jag titta på Mästarnas mästare och Andra avenyn :) Vi ses Puss och Kram Sofi!

LÄXOR!

Bahhh, gud vad jag hatar läxor. Jag lovar vi har massor med läxor aldrig en ända ledig stund. Nu iallafall så ä so-läxan gjord den värsta av alla sen har jag tyska också, men det var bara lite ord att lära in så den var ganska lätt.
Idag så var jag i skolan där vi hade hemkunskap där vi gjorde hamburgare och något äcklig coleslaw till som bara smakade lök, men det var tur att hamburgarna var goda iallafall. På svenskan som vi hade efter hemkunskapen fick jag skriva ett brev till JC där jag ska praoa vecka 13. Sen så hade vi fysik med Gunnel som alltid är lika tråkigt och man förstår inte ett dugg och så har vi prov på optik på frdag som jag inte fattar någonting av. Sen sist av allt så hade vi idrott där vi körde doppboll med massor olika bollar.
Sen fick jag gå hem, mycket skönt! När jag kom hem så satte jag mig vid datorn och bloggen självklart. På bloggen så tänkte jag att jag skulle lägga ut ett inlägg med alla finalisterna i melodifestivalen, det tog ett litet tag men sen till slut så fick jag ihop något ;) Sen 17:30 så var det dags för dans igen alltid lika kul :) 
Nu sitter jag vid datorn och ska gå och lägga mig snart blir så trött av alla läxor Puss och Kram Sofi! 

Melodifestivalen 2009

           
 
             

             

               

            

                                                                                

Svar på frågor!

Nu hade jag tänkt mig att jag ska svara på de ynka 7 frågorna jag fick, nästa gång det blir frågestund vill jag har mer frågor!



Av: Erika Vad är de bästa du vet?
Svar: Hmm, det bästa jag vet är nog att åka utomlands :D

Av: Modemix Favoritaffär? Favoritblogg? Favoritfärg - varför?
Svar: Min favoritaffär är  Monki tror jag men eftersom att det inte finns i Motala så måste jag åka till Linköping, men i Motala blir det nog Gina Tricot.
Favoritblogg är Blondinbella.
Favoritfärg är många färger, röd,grön,blå,gul eftersom att jag gillar när det syns och inte är så tråkigt.

Av: Rebecca Din bästa egenskap och sämsta :)
Svar: Ojj det här blir svårt. Bästa är nog att man kan lita på mig. Sämsta är nog vinnarskalle.

Av: Viktoria skulle du fortsätta läsa min blogg? Hur gammal är du?
Svar: Ja det ska jag göra om jag kommer ihåg det. Jag är 14 år men fyller 15 i oktober.

Av: Alexandra Säg 5 hetaste kändiskillarna i världen.
Svar: 1. Zac Efron
          2. Orlando Bloom
          3. David Beckham
          4. Adam Brody
          5. Alex Pettyfer

Av: ViktorE Vad gör du om 10 år? Varför började du att blogga? Favorit klädesplagg?
Svar: Om 10 år så ärjag reseledare någonstans ute i världen.
Jag började blogga för att jag tycker att det är kul.
Mitt favorit klädesplagg måste vara mjukisbyxor för det är alltid skönt att ha på sig.


Tjena!

Hallo Hallo!
Idag så har jag spelat bowlingmatch, det gick ju inget vidare om man säger så. Men imorgon så blir det mera match och då får jag väl hoppas att det går bättre.
Kvällen igår blev inte speciellt lyckad, jomenvisst de andra hade kul förutom jag :(
En viss Jesper skulle ju vara med hela tiden och nej han kunde inte lämna oss ifred nejnej det gick absolut inte :@
Men de andra ville ju att han skulle vara med för allt var ju mycket ROLIGARE då! Sen tror jag att han och Linnéa har en liten romans på gång ;)
Var bara tvungen att skriva lite är så jv*a arg på han, han ska alltid förstöra för mig. Me ikväll så är det min tur att förstöra för honom! :D MOHAHA!
Okej vi slutar där nu ska jag gå Puss och Kram Sofi!

Brudarna är här!

Nu sitter jag i soffan med Anna för att Linnéa är och hämtar Jennica. Vi ska äta pizza ikväll, gott gott. Sen blir det nog att titta på Lets dance. Nu ska jag gå och låta Anna skriva lite för annars får hon DAMP!
Puss och kram Sofi! och Anna

Today!

Hej!
Förlåt att jag inte skrev något igår men jag orkade inte för jag var hemma och var sjuk men idag så är det mycket bättre så det blev ju att gå till skolan.
idag i skolan så började vi med No inte det allra roligaste kanske men efter sen så hade vi tyska och vi hade vikarie för att våran lärare hade nationella prov med niorna så vi fick titta på film hela lektionen slappt :)
Men efter tyskan så hade vi engelska där läraren kör livet ur oss :P
Sen så var det dags för rörelse men det blev sitta i en soffa istället :P Iallafall efter det så hde vi lunch blev potatismos och korv som jag har ätit i 3 dar nu.
På lunch rasten spenderade den mesta tiden inne i c-lagets arbetsrum. Haha där har man alltid kul :)
Till slut så hade vi so där vi bara skrev massor, men sen fick jag gå hem :D

Nu sitter jag vid datorn har gjort lite kolsyrat vatten och äter alladins choklad som ser ut som hjärtan som jag fick av Anna :D Jättegoda! Senare ikväll så kanske det blir att hitta på något med brudarna ska bli kul :D
Vi ses Puss och Kram Sofi!


Mästarnas, Avenyn

Ligger i soffan nu och tittar på Mästarnas mästare är ju nattduell nu mellan Malin och Emma, hoppas att Malin vinner. Ajja sen iallafall efter Mästarna så ska jag titta på Andra avenyn, älskar´t.
Ses imorgon Puss och Kram Sofi!

FRÅGA!

Någon som kan säga mig vad den röda linjen på statistiken är???

Frågestund!

Nu är det så här att jag har tänkt att försöka ha en frågestund. Men för att det ska bli något så måste jag ju få frågor så fråga på bara!

Glass!

Kom precis hem från skolan. Så nu sitter jag i soffan och äter glass mycket gott! :D Sen så ska jag träna bowling :)
skriver mer sen Puss och kram Sofi!


PLUGG,PLUGG

Pluggar so, så tråkigt ge mig kommentarer så jag kan få nått roligt :D

Idag

Idag så har jag varit i skolan där jag hade hemkunskap, svenska,no och idrott. Det var ganska skönt att inte ha så många lektioner :)
Men så är det ju såhär att man har so-prov imorgon och det är ju mindre kul :( kan inget om andra världskriget :S
HJÄLP MIG!!!!!
Nu iallafall så ska jag plugga lite och sen så blir det att åka till dansen med Nea och Anna kl 17:30.
Ses kanske senare ikväll.
P.s nya bilder kommer när jag orkar lägga in dem på datorn :P
Puss och kram Sofi!

Lång eller kort?

...                                       Ska till bowlinghallen och titta på parant idag!


Livets armband

MMS

Livets armband


The Day!

Hej där!
Idag så har det varit konfirmation från 11 till 3. Kl 11 först så var det gudstjänst som vanligt när vi kom dit. Efter det så gick vi tipspromenad. Vi fick spela orgel också och bestämma psalmer till konfirmationen som är den 3:e maj. Sen så gjorde vi livets armband (kommer bild) och bestämde vad vi skulle göra på konfirmationen. För våran del blev det drama :)
Sen kom mamma och hämta mig kl 3 och vi åkte till MC och köpte hamburgare och milkshake.
Kl 5 så åkte jag till sporthallen och tittade på handboll men de förlora :(
Nu så sitter jag här vid datorn och försöker läsa so men det går inte så bra eftersom att datorn är ju lite roligare :)
Sen så har jag funderat på att jag måste lägga upp lite nya bilder, blir ju så tråkigt med samma hela tiden :S
Nej nu måste jag läsa so Puss och kram Sofi!


NYTT!

Nu så sitter jag vid datorn, har städat hela dagen för att kl 5 så kommer det gäster som ska fira min bror som fyllde 18 i torsdags. Har ju tagit lite pauser då och då för det är SÅ tråkigt att städa. Ja jag ska hjälpa mamma med maten sen också.
Just det jag måste duscha också sitter ju fortfarande i pyjamas :P
En annan sak är att jag vill ha en ny design men jag har inte photoshop så då blir det ju lite svårt så är det någon som är vänlig och skulle vilja fixa en header till mig så är ju den väldigt snäll :D
Skriv bara en kommentar om det är någon som vill hjälpa till :D
vi ses puss och kram Sofi!

BAKA!

Hej där!
Jag vet att jag inte skriver så mycket men jag vet inte vad jag ska skriva om?? Ändå ingen som läser eller kommenterar:(
Idag iallafall så gick jag ju till skolan där vi först hade fysik med Gunnel. Sen blev det tyska, engelska, rörelse lunch och matte. Det enda som var bra med den dagen var att vi slapp so:n :D
Nu iallafall så ska jag baka hela 3 st rulltårtor för att vi ska ha kalas för Jesper min bror som fyllde 18 igår.
Vi ses puss och kram Sofi! 

STUDIEDAG!

Jag har studiedag idag och inte ett dugg att göra :(

Linnea njuter av milkshake (NOT)

MMS

Linnea njuter av milkshake (NOT)


Nea och jag!

MMS

Nea och jag!


RSS 2.0