27/7-09 God morgon

Tjena!
Just nu så sitter jag på hotellrummet. Jag ska snart göra mig iordning för att vi ska till Lisberg :D. Idag så har jag ju inte hunnoit med så mycket. Frukost har jag ätit. Det blev pannkakor och massor med frukt. Jennica och jag tog en tur i hissen också för att när vi kom så höll de på att städa vårat rum. Först åkte vi högst upp och sen längst ner som var garaget. När vi åkte ner i garaget som kom det en person som vi redan hade mött tidigare så det blev lite pinsamt. Han trodde att vi inte hade fått komma av på våran våning
Nu ska jag gå.

Kram Sofi!

26/7-09 Semester

Hej Hej!
Nu har vi varit i Göteborg en dag så just nu sitter jag på hotellet.
Jag ska äta om tio minuter så hinner inte skriva så mycket. Men jag skriver lite senare om vad som har hänt under dagen :)

Kram Sofi!


25/7-09 Packning

Hallo!
Just nu håller jag på och gör klart allt för imorgon. Eftersom att mamma tjatar på mig att jag ska göra så mycket så hinner jag inte skriva så långt. Men det ska iallafall bli kul att komma bort lite imorgon och en vecka framöver :D Som jag har sagt tidigare så har jag datorn med.

P.s Har klippt mig idag! fy fan blev inte nöjd jag klippte av luggen och det ser inte bra ut vill jag lova :(

Kram Sofi!


24/7-09 I´m back in business

Hej hej!
Jag har kommit tillbaka! :D
Men snart så åker jag på semester vi får se om det blir något bloggande då. Datorn är med men det är inte så säkert att jag hinner med bloggen då ;) Får väl hoppas att jag får lite tid över på kvällen till att sitta vid datorn. Först är det Liseberg som gäller, sen Stockholm och shoppa sist så drar vi till Ö-vik och hälsar på släktingar.
Som ni märker så kommer inte mina inlägg bli så långa just nu, för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Om ni har förslag så säg gärna till :)

Kram Sofi!

RSS 2.0