Hallo! Testar bara om jag kan Blogga från...

Hallo! Testar bara om jag kan Blogga från mobilen;) Min dag i skolan var väldigt lång idag. Plus att vi hade nationella prov i tyska, vi skulle skriva en uppsats inte det lättaste vill jag lova. Nehe nu ska jag ta och sova tror jag:) godnatt// sofi <3


Stan today ;)

Idag så har jag varit på stan nästan hela dagen, iallafal halva ;) kl 13:00 då var det Neo och Sanna Nielsen som sjöng på torget. Självklart så var jag där och tittade :) Efter deras uppträdande köpte jag Sannas nya singel Devotion.
Plus att jag har köpt min skolavslutningsklänning idag :) en blå bondelid från MQ, fin faktist.
Det här inlägget får räcka för idag!
Puss och kram!




Torsdag

Hej hej!
idag så är det torsdag. dagen började med att jag vaknade kl typ halv 9. då satte jag på tv:n och tittade på vakna med the voice, alltid lika bra. Sen så satte jag på Mr & mrs Smith på datorn, börja titta redan igår kväll men orka inte titta klart då så då gjorde jag det imorse istället. Sen så laga min lillebror pytt i panna, gott om ni frågar mig. Efter åkte jag till stan, mamma var hos optikern och medans hon var där provade min lillebror kläder. Han blev riktigt snygg faktiskt :). Nu så sittter jag här i mitt rum framför datorn ska kolla halv åtta hos mig snart. Vi hörs!
Puss


jag och min katt morris :)


Påsklov

Nu är det äntligen påsklov. Det passar verkligen bra nu när det är nationellaprov i skolan och andra prov med för den delen. Än så länge så har det inte hänt så mycket. Igår var jag på sjukhuset i Linköping och tog blodprover för att se om funktionen på mina njurar är bra (har en liten och en normal). Jag tror att det är bra för allt funkar utmärkt.
På fredag blir det roligt för då drar jag till Göteborg :). På lördagen hade jag tänkt mig att gå på stan och se om jag hittar någon klänning till skolavslutningen för i Motala där jag bor finns det ingen klänning och om man har sån tur att man hittar en så har alla likadana sen :( tråkigt att det ska vara så litet här. Därför har jag hopp om Göteborg. Jag ska förstårs också titta på mamma som ska spela SM i bowling.
Just nu ligger jag i min säng lyssnar på spotify, tittade innan på anna anka söker assistent. En annan sak är också att jag är jätteförkyld, typiskt när man ska ha lov och allt, man orkar ju inte mycket. tur att det värsta är över nu är det bara en snorig näsa som är kvar.
Nu ska jag ta och kika in på några bloggar sen kanske jag ska titta på en film. Nån som har något bra tips om en bra film? säg gärna till :)
kram Sofi


glöm inte rösta ;)



Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


RSS 2.0