Dagen!

MMS

hej jag sitter på mitt rum orkar inte skriva på datorn på skriver på mobilen istället. Idag har det blivit skolan och sen stan med mamma. Med mig hem fick jag ett par nya skor som ni ser. Nu så ska jag kanske plugga lite och sen ska jag laga mat till min lillebror som är sjuk. Kl 9 så blir det att titta på andra avenyn. Puss och kram sofi!


köpte nya skor idag:D

MMS

köpte nya skor idag:D


MVG BULLE

MMS

MVG BULLE


Tjena!

Idag så hände ett under......TADA! Emina och Linnéa blev sams som de inte har varit på minst 2 månader :O. Men det var tur att det är slut på det nu :D. Efter skolan idag så åkte jag pappa och Jesper  till stan, Jesper gick till tandläkaren och pappa och jag titta lite på skor. Eftersom att det gick ganska fort för Jesper så kom han tillbaka snart och då åkte vi til Donken och köpte glass och paj, mmmmmmmmm :D
Vi åkte vidare till Maxi och handlade lite. När vi var färdiga så var det dags för bowlingträning. 
Bowlingen är alltid lika rolig med mycket skratt speciellt när Fniss och Fnass kommer igång ;) 
Nu sitter jag i soffan och ska titta lite på läxorna och sen blir det Andra avenyn.
Puss och kram Sofi!

...

hej hej!
vet att jag inte har skrivit på jättelänge men har inte suttit vid datorn så mycket så det har inte blivit så mycket skrivande. Men idag är det sista dagen på påsklovet :( Jag har ju hunnit med att vara med både mormor och farmor och lite kusiner. Jag har varit i örebro simhall där jag fick minst 100 blåmärken i forsen som dem har. Nu har de börjat på mitt nya rum vi håller på att sätta upp gipsskivor sen så ska jag välja tapet också :) Idag vet jag inte vad jag ska göra men vi får väl se.
Puss och kram Sofi!


jag och laila bagge Idag

MMS

jag och laila bagge Idag så var jag på ikanohuset och där så var janet kim och laila. Jag köpte en t shirt med allas autografer på:D Puss och kram sofi!


RSS 2.0