SEX...

Sofi och Jennica här och bloggar ikväll. Vi har just tittat på Sex and the city och nu ska vi titta på Wanted. Idag så har vi jobbat på Skobes hela dagen och sedan när vi fick reda på att Markus, mamma och Håkan skulle gå på hockey bestämde vi oss för att ha en myskväll med pizza och film, trevligt tevligt. Men nu iallafall så ska vi titta på Wanted. Så hare bra puss Sofi och Jennica
                                

DAGEN!

Idag så har vi simmat som jag nämde imorse. Sen så bar det av till skolan igen där vi hade syslöjd, matte, engelska och biologi och på måndag så har vi prov i biologi så det blir ju att plugga i helgen. Nu så ska jag titta lite på datorn och sedan göra engelska läxan som vi har tills imorgon. Jag får se om det blir något mer inlägg puss hej.

SIMMA!

Idag så ska vi simma i skolan. Jippi säger alla ...not. Iallafall så har jag packat alla grejer nu allt från smink till badkläder. Jag ska bara vänta på att klockan blir 08:15 så jag kan gå ner och vänta på bussen som jag ska åka med till simhallen.
Vi ses senare idag Puss Hej

OUTFIT

    DAGENS OUTFIT

Byxor Vila 229:-
T-shirt JC 199:-
Scharf H&M 129:-

DAGEN!

Idag så har jag varit i skolan, vi började med att ha mentorstid. Men eftersom jag är kamratstödjare så fick jag gå på de mötet istället (kamratstödjare= se till så att ingen blir mobbad). Efter det så hade vi mediakunskap vilket kommer att bli riktigt roligt, idag så skulle vi komma fram till en idé till en reklamfilm. Jag tror att vi kom överens om att det fick bli hundmat. Sen så hade vi SO i 50 minuter vi såg på en film som handlade om första världskriget ww1 som våran lärare brukar säga (word war 1). efter SO:n så hann vi med en svenka lektion också där vi gjorde en miljöbeskrivning + att vi fick ledigt från lektionen imorgon om vi hann färdigt på lektionen. Men vi hade bara haft 15 minuter endå ;P Aja efter svenska så fick vi äntligen lunch som var  köttfärssås med pasta, det gick ju att äta om man säger så. Sen hade vi tyska i en timme men efter det så tro inte att vi fick gå hem utan vi ska ha teknik också. Men den lektionen blev ganska slapp för när jag skulle leta upp fakta på Leonardo da Vinci så passa jag på att skriva ett inlägg på bloggen som ni såg. Men så äntligen efter det fick jag gå hem.

När jag kom hem så var jag med Jennica och Linnéa och vi hade mycket roligt. Vi gick ner till lekparken och innan vi kom fram dit så var det både dans, skratt och vinka med vante. Vi tog lite kortoch spela in lite klipp så om ni går in på www.liwelife.blogg.se så kan ni se lite bilder och klipp där för att jag har inte så mång bilder men några ska jag försöka att ladda upp :)
Men nu iallafall ska jag titta på Made in Sweden när Anders Bagge, Laila Bagge och Andreas Carlsson gör Janet och Kim till riktiga stjärnor. Ett mycket bra program tycker jag, så ta en titt!                                                  
 

TEST!

Jag har väldigt tråkigt så jag tänkte göra ett "Dagens test".


Dagens-testet

DAGENS VILL HA: Hmm, GODIS.
DAGENS KLÄDSEL: Vitt linne, rosa cardigan och jeans-leggings.
DAGENS FRISYR: Utsläppt.
DAGENS LÅT: Famous.
DAGENS PLANER: Titta på TV och sova.
DAGENS SAKNAD: Sanna.
DAGENS DUMMASTE: Ingen.
DAGENS MISSLYCKANDE: 1 fel på läxförhöret.
DAGENS DROG: Vännerna.
DAGENS KÖP: Macka och festis.
DAGENS GODIS: Har inte ätit något :P
DAGENS HUMÖR: Glad!
DAGENS CITAT: Lev livet!
DAGENS ROLIGASTE: Måste säga tiden vid lunchen.


SKOLAN!

nu sitter jag i skolan och ska löeta efter fakta om leonardo da vinci :S men då passa jag på att gå in här en sväng :P aja nu måste jag fortsätta så skriver jag mer sen när jag kommer hem :D puss hej                                                        

DAGEN!

Idag så har mam varit i skolan och haft SO-PROV jag hoppas att det gick bra till slut, det kändes bra iallafall. nu sitter jag här och har provat att designa min blogg lite gick ganska bra tycker jag men jag skulle fortfarande vilja ha lite bilder på mig själv men just nu får det här duga ;) kl 5 idag så blir det att träna bowling :D efter träningen så ska vi ha klubbmöte
och jag hoppas att det går bra :D lägger in mer senare ikväll ha det bra kram sofi                                                  

20!

Idag vr det pelles tur att fylla 20 år :D så nu har man varit en stund där för att fira honom vi var ca 20 personer, trevligt trevligt. men nu sitter jag här med mitt förbannade so-prov och ska försöka plugga till det + att man har 18 tyska ord tills imorgon också, det känns ju väldigt bra! ja det är väl bara att läsa halva natten tills man kan det :P puss och hej :)

NY HÄR!

ja då har man skaffat en blogg. jag hoppas att jag snart får mer ordning på den lite finare design och så ;) men nu måste jag plugga SO :S man har ju prov imorgon så vi får se om jag lägger in 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0