28/5-09

Hej!
Idag är jag lite extra glad :D För jag har varit och hämtat en ny mobil. Men det som är lite tråkigt är att jag måste lägga in alla kontakter igen :/
Dagen i skolan har varit som vanligt tycker jag. Vi började med svenska där vi tittde på film (Troja). Sen så var det dags för gympa där vi hade betygsnack och jag fick ett VG. Sen så hade vi slöjd och då så gjorde jag ett  armband, inte världens finaste men men. Efter slöjden så hade vi lunch och matte. Vi hade engelska efter lunchen och till sist så blev det kemi. Sen fick jag äntligen gå hem :D.
Puss och Kram Sofi!

27/5-09

Hello!
Idag så har jag varit i skolan som vanligt då. Vi började med mentorstid där vi hade klassråd. Haha och + att jag var ordförande och fick göra min röst hörd. Sen så hade vi elevensval och då har jag matte :S Men det mesta av lektionen gick åt till att prata Liseberg med Jennica och Moa. Resten av tiden så löste vi suduko.
När matten var slut så var det dags för so och min Raspberry dream som jag ska göra reklam för. Efter det så var det dagsför svenska och fick reda på mitt arbete som vi har gjort i svenskan. Fick VG på arbetet men inte i betyget :(. Så hade vi tyska också och fick reda på provet där och snacka om att det inte var bra fick bara 89% rätt. Det är dåligt för att vara jag :(. Sen sist så hade vi teknik och det gickju bra.
Efter skolan så var jag med Victoria ochvi plugade kemi och fysik. Vi bakade ågonkuckelimuck kaka som vi döpte den till och självklart så blev den helt misslyckad.
Nu så sitter vi och tittar på Extreme Home Makeover säger bara att jag vill ha de husen som de bygger :D
Puss och Kram Sofi!

26/5-09

Känner verkligen att jag måste komma igång med bloggandet igen. Förrut när jag satt och solade så gick solen i moln och det började regna :(. Men sen så blir man ensam hemma en stund för att resten av familjen ska på speedway. Nu så tittar jag på Sex and the city och sen blir det top chef och plugga lite kanske.
Puss och Kram Sofi!

Länge sen nu!

Ahh, Hej igen det var faktist ett bra tag sen nu. Just nu så sitter jag ute i solen och skriver, kom precis hem från skolan.
Nu är det slutspurten med alla prov och läxor. Inte långt till sommarlov nu :D
Idag i skolan så hade vi först matte och då gjorde jag G prov. Det gick ganska bra 18 rätt av 20 sen imorgon blir det VG MVG prov. Efter det så hade vi so där vi ska göra reklam för någon produkt som man ska hitta på och så ska man göra någon propaganda sak. Så nästa år efter sommaren så ska våran skolan ha en inriktning som ska vara kommunikation. Då så ska vi få börja blogga om olika frågor som vi får av våran lärare och a varandras bloggar osv. Det ska faktist bli roligt. Så efter so:n så hade vi bild och då fick vi fortsätta med vårat arbete som vi gör i so:n. Jag åller på med reklam just nu och ska göra reklam för en ny dricka som ska heta raspberry dream. Men om någon har förslag vad man kan göra för propaganda uppgift så säg gärna till :D sen var det lunch och efter det tyska. På tyskan gjorde vi p rv för ett tag sedan men dem får vi inte reda på föränam Sofi!n.
Så nu sitter jag i solen och äter muffins och solar Puss och Kram Sofi!

Konfirmation!

Idag den 3:e maj så har sofi konfirmerat sig. Jag tycker att det gick riktigt bra faktist :) sen efter så åkte vi hem och fikade jag fick mina presenter med :)
Sen idag så måste jag göra so läxa och läsa till hemkunskaps provet som vi har imorgon.
Puss och Kram Sofi!

dhjweiurfy"!R" i57/n hf

Baahhh!!! igår eller inatt så var jag på rocka fett. Jag lämna in min jacka i garderoben och sen när jag skulle åka hem så var min mobil borta. någon har snott den :( så nu har jag ingen mobil :'(.

RSS 2.0